Prodimed Dieet, het enige dieet dat Erica Terpstra eronder kreeg

prodimed dieet 40 kilo afslanken binnen een paar weken met Prodimed dieet, dat is Erica Terpstra gelukt, maar makkelijk was het zeker niet. Lange tijd dacht ik dat de voormalig zwaargewicht dit met radijsjes eten had gepresteerd.

Die neemt ze altijd in een plastic zakje mee om haar eerste hongergevoel te stillen zodat ze niet in de verleiding komt te gaan snaaien.

Het blijkt echter dat naast de radijsjes ook een diëtist, een psycholoog en een stevige personal trainer ervoor nodig waren om haar uit haar stoel te hijsen. Plus nog eens de eiwitten van Prodimed. De 3 wijzen had ze nodig om tijdens dat Prodimend eiwitdieet op het rechte pad te blijven.

Wat is Prodimed dieet

Net zoals ieder eiwit dieet bestaat Prodimed uit maaltijdvervangers die je een vol gevoel geven. Het moet dus je hongergevoel bestrijden. Zemelen doen overigens hetzelfde en zijn een flink stuk goedkoper.

Maar zeker als er heel veel kilo’s eraf moeten zoals bij deze ex-zwemster moet je nog meer doen om ervoor te zorgen dat er ook een blijvend resultaat wordt geboekt.

Het is dus zeker geen gemakkelijke manier om af te vallen en daarom is hulp altijd welkom. Dat komt goed uit, want het Prodimed dieet  kan je alleen volgen met behulp van een dietist die hiervoor is opgeleid.

Ook door een onwrikbaar optimisme waar de meesten van ons een pot antidepressiva voor nodig hebben heeft ze dit traject kunnen blijven volgen.

Waarom Erica afslankte

trainenLange tijd had Erica geen enkel probleem met haar overgewicht. Totdat ze zo dik werd dat ze alleen nog liefdesbrieven kreeg van nijlpaarden die dachten met een soortgenoot te maken te hebben.

Ook moest ze gebruik maken van krukken omdat Erica’s knieën de weelde van haar gewicht niet meer konden dragen. Met haar bekende enthousiasme is ze het gevecht aangegaan om haar ongezonde levensstijl te veranderen.

Een dieet alleen heeft de vrouw met de eeuwige lach dus zeker niet zover gebracht. Ze vertelt dat ze flink veel heeft moeten zweetsporten, naast het volgen van een menu van weinig koolhydraten en vet. Het heeft haar niet alleen een verlies van 40 kilo opgeleverd, maar ze is daarna ook spontaan bevallen van het boekje: “Help, ik val af” die nu via Bol.com alleen nog tweedehands te koop is.

Goedkoper dieet alternatief

Maar mocht je het niet zien zitten ook nog eens externe adviseurs te laten bemoeien met wat je mag eten dan zijn er nog genoeg goedkopere alternatieven.

Dieet Pro werkt ongeveer op dezelfde manier als Prodimed – met eiwitten die je een vol gevoel moeten geven – maar het voordeel van Dieet Pro is wel dat je dit alleen kunt doen en geen professionele bemoeials nodig hebt.

Een pilletje innemen en voor de rest gewoon blijven dooreten zoals je altijd gewend bent bestaat niet. Welk dieet je ook neemt, het zal uiteindelijk zijn gericht op minder en gezond eten. Minder suiker, koolhydraten die in je lijf worden omgezet in suiker, minder zout en vet zullen je mantra zijn in een leven zonder overgewicht. En meer bewegen. En radijsjes eten =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *